dinsdag 23 augustus 2011

Vaagtaal

Helemaal top! Het go-lifemoment van de Vaagtaalverkiezing 2011 nadert gestaag en de nominaties rollen binnen zodat we op 1 september de stemronde kunnen uitrollen, hetgeen geheel overeenkomt met ons ambitieniveau. Wel moeten we nog even een speer in de wei gooien. We hebben immers een stip aan de horizon gezet om een stukje kwaliteit naar de lezer toe te leveren om duidelijke taal te borgen naar de toekomst toe.
Met de inzet van kennismanagement en ketendenken pakken wij dit op. Vaagtaal is immers een lerende organisatie met passie, een hands-on mentaliteit en misschien wel het beste stakeholdermanagement van Nederland. Vanzelfsprekend verlaten wij volgaarne het bestaande kader om iedereen aan te klikken en zo kennis te laten maken met de nieuwe werkelijkheid van nu. Wel hebben we als uitdaging om het reorganisatieplan te kalibreren. Een stukje voortschrijdend inzicht, zeg maar.
Gelukkig konden we verdere probleemescalatie voorkomen door de brede heroverwegingen te decontextualiseren en met de kennis van nu in te springen op de lopende esthetische modelwisseling, zonder daarbij het inzetplaatje aan de onderkant te hoeven opplussen. Hoe sta jij daarin? Voelt dat goed? Mooi, dan gaan we gezamenlijk het verdiepingstraject in, maken we onze mind op en resomeren we al onze problemen.
Tijd voor een lekker glas biologisch functionele zuivel om al onze afspraken af te tikken!
Arjen Ligtvoet & Cathelijne de Busser
Performance based directors, business unit vaagtaal
Nomineer je eigen woorden en uitdrukkingen voor de Vaagtaalverkiezing 2011
Mail: info@vaagtaal.nl
Nominatieformulier: http://survey.bureaudeuitkomst.nl/index.php?sid=23668&lang=nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten